نشست خبری تبیین برنامههای سی و پنجمین کنفرانس جهانی پارکهای علم و فناوری و مناطق نوآوری با حضور معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و دبیر کنفرانس IASP 2018 در محل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم در ابتدای این نشست خبری گفت: فروش محصولات شرکتهای دانشبنیان به بیش از 34 هزار میلیارد تومان رسیده است.
دکتر مسعود برومند اظهار داشت: تعداد مراکز رشد فناوری کشور در سال 1391 حدود 131 مرکز بوده و در پایان سال 1396 به 193 مرکز رشد افزایش یافته است.
وی گفت: تعداد پارکهای علم و فناوری نیز از 31 پارک در سال 91 به 41 پارک در سال 1396 افزایش یافته است که این مراکز کانون اصلی رشد و توسعه شرکتهای دانشبنیان هستند.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم با اشاره به اینکه تعداد شاغلان فعال در شرکتهای دانشبنیان از 19 هزار نفر در سال 1391 به بیش از 42 هزار نفر در سال 1397 افزایش یافته است، گفت: اعتبار مورد نیاز برای ایجاد شغل در شرکتهای دانشبنیان به مراتب از بخشهای دیگر اقتصاد کمتر و در حد 50 میلیون تومان است.
دبیرکل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به برگزاری سی و پنجمین کنفرانس جهانی پارکهای علم و فناوری و مناطق نوآوری در اصفهان گفت: 500 شرکتکننده از 50 کشور جهان در این کنفرانس حاضر هستند و این کنفرانس از نظر انتقال تجربیات جهانی و ارتباط با شبکه علم و نوآوری دنیا بسیار اهمیت دارد.
در ادامه این نشست، دکتر سید مهدی ابطحی، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: اعطای میزبانی سی و پنجمین کنفرانس جهانی پارکهای علم و فناوری و مناطق نوآوری به اصفهان دو سال گذشته و در اجلاس جهانی مسکو اتفاق افتاد که در نتیجه قدمت و فعالیتهای قابل توجه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، میزبانی به این شهرک علمی واگذار شد.
وی افزود: بیش از 500 واحد فناور و شرکت دانشبنیان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان فعالیت میکنند که این تعداد حدود 10 درصد واحدهای فناور مستقر در پارکهای فناوری کشور را تشکیل میدهد.
دکتر ابطحی با اشاره به اشتغال حدود 7000 فناور در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: 400 نفر از فناوران شاغل در شهرک دارای مرتبه علمی دکتری هستند که این موضوع نشاندهنده توفیق شرکتهای دانشبنیان در جذب فارغالتحصیلان دانشگاهی است.
در ادامه این نشست، حسن خاکباز دبیر سی و پنجمین کنفرانس جهانی پارکهای علم و فناوری و مناطق نوآوری در اصفهان گفت: مهمترین اتفاق در این کنفرانس ایجاد زمینه تبادل نظر میان پارکهای علم و فناوری است و ما با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دنبال برگزاری مذاکرات دوجانبه بین مدیران پارکهای داخلی و خارجی در حاشیه این کنفرانس هستیم.
معاون پشتیبانی فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به اینکه اغلب پارکهای علم و فناوری کشور از برگزاری این رویداد جهانی حمایت کردهاند، گفت: این حمایتها از زمان کاندیداتوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در سال 2016 تاکنون وجود داشته و این موضوع قابل تقدیر است.
وی محور اصلی کنفرانس جهانی پارکهای علم و فناوری و مناطق نوآوری را «به سوی شهرها و جوامع پایدار: پرورش و ترویج اکوسیستمهای نوآوری» اعلام کرد.
دبیر سی و پنجمین کنفرانس جهانی پارکهای علم و فناوری و مناطق نوآوری گفت: دبیرخانه کنفرانس 158 مقاله از 30 کشور جهان دریافت کرده که 53 مقاله کامل پذیرفته شده و 27 مقاله به صورت شفاهی ارائه میشود.
خاکباز اعلام کرد: شهر نانت فرانسه میزبان کنفرانس سال 2019 است و پارکهای علم و فناوری کشورهای اسلونی، مکزیک و اسپانیا کاندیدای میزبانی برگزاری سی و هفتمین کنفرانس جهانی پارکهای علم و فناوری و مناطق نوآوری در سال 2020 هستند و میزبان نهایی با رایگیری در نشست مجمع عمومی انجمن IASP در اصفهان تعیین خواهد شد.
سی و پنجمین کنفرانس جهانی پارکهای علم و فناوری و مناطق نوآوری از دوم تا پنجم سپتامبر 2018 برابر با یازدهم تا چهاردهم شهریور 1397 برای نخستین بار به میزبانی جمهوری اسلامی ایران و توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، در مهمانسرای عباسی اصفهان برگزار خواهد شد.
تعداد بازدید : ۱۴۶۵ تاریخ: 1397/06/07
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
نمایش توانمندی دانشبنیانهای شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در صنعت نفت و گاز
۱۴ شرکت دانشبنیان و فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حضور در پاویون اختصاصی این شهرک …جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی؛ جشنوارهای به وسعت نوآوری
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی در سالن اجتماعات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر…